dam znak czy wywiązali się z terminu
Zakłócenia dźwiękowe na Hero 4 Black podczas WIFI
Rozpoczęty przez maly_zg , 11 mar 2015 11:44
WIFI zakłócenia dźwięk#22
Napisano 19 marzec 2015 - 16:55
No ja niestety przed zakupem jakoś nie pomyślałem nawet, że sprzęt za 2 koła może być tak awaryjny. Swoją historię odnośnie zakłóceń rozwiązałem dodając zewnętrzny mikrofon. Problem helikoptera wtedy znika, więc jak dla mnie taka alternatywa mnie zadowala bardziej niż czekanie dwa miechy na nowy egzemplarz
Napisano 23 marzec 2015 - 13:48
Mam to samo. Stuki, puki w dźwięku przy włączonym wi-fi. Poziom tych zakłóceń jest zmienny, raz słychać głośniej, raz ciszej. Generalnie poziom nie jest wysoki, musiałem zrobić głośniki na full, żeby to usłyszeć. Gdym nie trafił na ten wątek, to nawet bym na to nie zwrócił uwagi.
Napisano 26 marzec 2015 - 15:52
sprawa ma się następująco :
zadzwonił do mnie Pan Jerzy z serwisu z nieciekawą informacją, mianowicie rozpakowali nową kamerę i było dokładnie to samo co w mojej, w takiej sytuacji wysyłają cały materiał do USA i czekają na decyzję, co z tym fantem zrobić, decyzja powinna być w przyszłym tyg, najprawdopodobniej, tak myślę będą ściągać nowe kamery ze stanów, wychodzi na to że wszystkie tak mają, na razie kamera wraca do mnie i jak się sprawa wyjaśni zrobimy podmiankę na nowy sprzęt inaczej tego nie widzę, także tego...
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →