widocznie nie rozmawiają ze sobą w pracy
Zakłócenia dźwiękowe na Hero 4 Black podczas WIFI
Rozpoczęty przez maly_zg , 11 mar 2015 11:44
WIFI zakłócenia dźwięk#42
Napisano 26 marzec 2015 - 15:59
Tego sie obawialem.
Niepotrzebnie wysylalem im swoja sztuke w poniedzialek, moglem poczekac na info, a teraz byc moze nie bede mial
czym dzialac w weekend...
Oj duza ta partia skopanych 4, duza. Pierwszy raz spotykam sie z taka sytuacja aby producent przy takiej ilosci nie zrobil oficjalnego wycofu gniota z rynku.
Napisano 26 marzec 2015 - 21:12
to fakt serwis mają na najwyższym poziomie, co nie zmienia faktu że niektórzy są niereformowalni i wolą zaoszczędzić 100 czy 200 i kupić kamerę np na allegro bądź gdziekolwiek byleby było taniej, potem wychodzą takie kwiatki jak ten i jest płacz, a ja jestem zadowolony że mam super serwis i nie muszę się martwić o sprzęt
ale to już nie moja sprawa, czekam na info co dalej, jak się dowiem dam znak jak się sprawa zakończyła
Napisano 26 marzec 2015 - 22:28
Przesadzasz, to wcale nie jest oferta 1/100. Wystarczy znalezc oferte kamery kupionej u autoryzowanego sprzedawcy detalicznego
(), a tych jest przeciez calkiem sporo, bo to, z wiekszych tylko: Saturn, Komputronik, Morele, Media Markt.
Na szybko:
-
Jesli jest dowod zakupu, autoryzowany sprzedawca, dobra cena - po co przeplacac. Moje zdanie.
Napisano 27 marzec 2015 - 19:40
A u mnie temat zakonczyl sie tak, ze freeway przyslal mi zupelnie nowy zestaw GP4S. Niewatpliwie duzym plusem jest to,
ze mam nowa baterie + akcesoria, typu plecki, mocowania etc, czyli to co zawarte jest w zestawie fabrycznym.
Niewatpliwie - duzy plus za to dla freeway'a.
Z uwagi na cisnienie czasowe, nie wyrobili sie aby sprawdzic moja kamerke przed odeslaniem - w kazdym razie taka dostalem odpowiedz.
Dzwieki wirnika wciaz sa slyszalne, choc musze przyznac, ze nie az tak bardzo jak w poprzednim modelu.
Mam wrazenie, ze slysze je rowniez przy wylaczonym wifi, choc wowczas mniej, przy wifi sa glosniejsze,
choc nie tak glosne jak to mialo miejsce poprzednio.
Spojrzcie sami, tylko dzwiek (nalozony dekiel), surowy z kamerki, bez zadnej obrobki,
w obudowie wodoszczelnej, w lazience:
- WiFi On -
- WiFi Off -
Puszcze, mysle, info do freeway'a, i poczekam na rozwoj wydarzen. Dopoki nie wyjasnia z producentem na 100% tematu,
kwestia jest w zawieszeniu. Dajcie zatem znac, jak cos sie ruszy w ktorakolwiek strone.
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →