Jam mam oby dwie, H4S moja, H4B znajomego - ale i tak leży u mnie. H4B nawet nie ruszam, bo jest mi do niczego nie potrzebna, bo nie mam jeszcze sprzętu do 4K. Dużo ludzi jeszcze długo nie będzie mieć nawet gdzie oglądać 4K. Więc i tak kręcety tylko 1080/60fps.
Pytanie do użytkowników GP Hero 4
Rozpoczęty przez Zander , 15 mar 2015 07:46
Napisano 17 marzec 2015 - 15:10
Co do komputera to mam i7 paviliona, ale w najbliższym czasie będę kupował nowy. Komputer po 3 latach ciężkiej przeprawy powyginał się z bardzo częstego przegrzewania. Grzał się tak, że ciężko było go dotknąć. Teraz to już jest tak zdeformowany, że nawet się go zamknąć do końca nie da a ostatnio mi upadł i ekran teraz wyświetla jakieś kosmiczne kolory.
Napisano 18 marzec 2015 - 13:56
Dziękuję wszystkim za każde info. Dziś wieczorem planowo miałem już zamawiać silver, ale chyba się wstrzymam jeszcze te kilka dni. Jak możesz kolego Jacqu1916 to daj znać jak jeszcze będziesz coś nagrywał, czy kamerka ma tendencje do wyłączania się. Wszystkich innych użytkowników GPH4B też proszę o jakieś info jak zachowują się wasze sprzęty przy ciągłym nagrywaniu.
Jacqu1916 czy brałeś pod uwagę, że to wyłączanie po nagrzaniu może być wadą i czy może oddać sprzęt do reklamacji?
Napisano 18 marzec 2015 - 14:01
oczywiście że tak, to już jest kamera bez wad reklamację mi uznali i odesłali nową kamerę po zakupie nowej karty problem zniknął
miałem w rękach silver i ten ekranik może jest i fajny ale strasznie mały, jakbym miał wybierać po raz drugi to wziął bym blacka zdecydowanie
Napisano 18 marzec 2015 - 14:40
Jestem posiadaczem HB4 od miesiąca i kamerka się grzeje ale nie wyłącza nagrywam w 1080/60 i jestem z niej bardzo zadowolony..... Nagrywałem filmy ciągle przez 20 minut czas baterii około godziny raz doładowałem i wytarczyło na 80 minut nagrywania...... Zastanawia mnie tylko czy normalne jest nagrzewanie czy to nie przypadkiem wada fabryczna może eksperci go pro gdzieś coś tłumacza ......? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Napisano 19 marzec 2015 - 17:06
Nie jak gówniarza tylko laika. Na ryby będziesz szedł na parę godzin a kamera ci wytrzyma godzinę. Jeśli motor to może sony? Nie napisałeś że motor tylko że na ryby. Każda kamera będzie tak samo kręciła w pochmurne dni bez różnicy czy kupisz hero czy black. Jedynie protune pomoże ci to ładniej obrobić.
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →