To ja powiem więcej w końcu coś konkretnego
GoPro Hero 5 - Temat zbiorczy (obecnie)
Rozpoczęty przez Michal , 31 mar 2015 23:47
Napisano 14 wrzesień 2016 - 20:02
Bez przesady. Pracuje na kilku ich kamerach. Mam jedną swoją jako drugą z kolei. Matryce poszły do przodu. Nie mniej jednak brak sensownej konkretnej w swojej sile konkurencji. Która swoimi działaniami wypełnia każdy aspekt w którym działa GoPro. Sprawia że nie widzę pełnej alternatywy wobec GoPro. W sensie całościowym. Teraz brałbym Xiaomi, Sony i chyba tyle.
mam coś nowego;)
Skąd masz ten materiał?
- ropa2 lubi to
MichalCam
Napisano 15 wrzesień 2016 - 09:53
Te nasze forum trzyma z 20 osób. W praktyce to z 10 albo i mniej niestety. Cokolwiek to znaczy!
Ropa trzeba nakrecac sie gdyby nie my to forum by umarlo albo byly by pytania " hejka kupilem kamere jak moge wymienic karte sd " ;D
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Też by się przydał taki tutorial dla młodzików! W sensie samo obsługi jak rozpocząć swoją przygodę z kamerami. Na początku istnienia kamerypov pisałem chyba coś takiego. Ale jakoś to umarło. Zresztą dla kogo mam to robić jak i tak każdy idzie na łatwiznę.
A teraz info z "pewnego" źródła. Premiera kamery "prawdopodobnie" wraz z Karmą. Choć nie mam żadnego oficjalnego potwierdzenia.
MichalCam
Napisano 15 wrzesień 2016 - 10:59
I tak mało kto by korzystał z takich tutoriali dla młodzików. Nikt prawie z nowych nie używa szukajki, tylko na łatwiznę. No ale taka prawda, na forum udziela się kilka/naście osób.
Karma będzie, h5 będzie i na forum pojawią się kolejne osoby i może coś odżyje
Napisano 15 wrzesień 2016 - 14:40
Kurcze 18 stron pisania i nic nie wynika z tego, niebawem będzie i wteńczas można będzie dyskutować o nowym produkcje.
Zrozumiałem to na przeczekanie.
Ponagrywałem trochę w różnych warunkach swoją gopro4 no i w swietle rewelacja ale jak jest trochę ciemniej to dupa i tyle, niech dadzą lepszy obiektyw w nowej, może jaśniejszy.
Napisano 16 wrzesień 2016 - 06:56
H5 Base? skąd taka informacja?
Razem z H5 ma wyjść również H5 Basic z 1080p - choć nie wiem czy nie będzie nowej Session na pokładzie premier H5. Swoją stroną H5 Basic jako odpowiedz na Xiaomi Yi ma sens. Ale i tak cena może zabić zasadność danej formy produktu na rynku. Sytuacja na rynku coraz ciekawsza na dniach premiera nowego Drifta. Garmin wypuścił swoją nową kamerę z bajerami rzekomego Hero 5 czyli funkcją głosową. Sony w końcu ogłosiło swoje kamery po za Japonią. Zostało w zasadzie jedynie GoPro.
i nie xiaomi a xiaoyi
- ciekawa alternatywa - sprawdź!
- oficjalny FB - zapraszamy!
Napisano 16 wrzesień 2016 - 07:52
H5 będzie mocnym i ciekawym produktem. Liczymy na flagowca od Sony, Garmina i oczywiście DIRFTa, by na rynku był fajny wybór dobrych kamer do wszystkiego. Już jest bardzo dobra YI Action 2 i o to chodzi
- ciekawa alternatywa - sprawdź!
- oficjalny FB - zapraszamy!
Napisano 16 wrzesień 2016 - 08:15
Zgadzam się z tym co mówisz, ale znając Gopro ceny w PL będą kosmiczne, a wtedy znaczna część kupujących pójdzie do konkurencji, bo cena do jakości będzie bardziej atrakcyjniejsza u pozostałych. Chyba że GP na prawdę zaprezentuje coś innego, ciekawego, że faktycznie cena będzie adekwatna do jakości produktu.
GP się nie popisało odkąd weszło na giełdę, po za odgrzewanymi kotletami i kilkoma nowymi akcesoriami, za które trzeba srogo zapłacić nie ma w sumie nic, jedynie są modele h4s i h4b czym może się chodź trochę pochwalić.
- Michal lubi to
Napisano 17 wrzesień 2016 - 10:30
H5 Base? skąd taka informacja?
i nie xiaomi a xiaoyi
Z lepszego zrodla niż wasze
A na poważnie jak to jest z Xiaomi Yi? Yi to część brandu Xiaomi. Czy zaś oddzielna firma ktora nie jako dziala pod ich skrzdłami. Wszędzie Yi występuje jako Xiaomi Yi. Tylko u nas jak rzekomo XiaoYi! Polityka dystrybutora? Czy jakaś kwestia brandu?
H5 będzie mocnym i ciekawym produktem. Liczymy na flagowca od Sony, Garmina i oczywiście DIRFTa, by na rynku był fajny wybór dobrych kamer do wszystkiego. Już jest bardzo dobra YI Action 2 i o to chodzi
Chodzi oczywiście o Ceny I mix wojny cenowej i jakościowej
Nie będzie najgorzej z cenami - obiecuję
Trzymam Cie nie tylko za słowo Choć tej najgorzej jest bardzo względne
MichalCam
Wróć do GoPro Hero5 · Następny nieczytany temat →