H5, Karma czy Gimbal?
Powiem wam tak! GoPro, Drift i Sony oraz dodatkowo Xiaomi. To są obecnie najciekawsze kamerki. Garmina niestety nie liczę przez jakość obrazu.
http://kamerypov.pl/...icjalnie/page-3
Zobacz mój ostatni wpis w temacie karmy!
"Kolejna sprawa czy przypadkiem razem z Karmą GP nie wypuści 5'tki? Wszelkie rendery są z zamontowaną 5 na pokładzie. W przypadku szybkiej premiery H5 firmie nie opłacało by się wypuszczać pełnego zestawu (handlowego) drona bez z H5 na pokładzie. Zapewne dostępne będą również zestawy Karmy bez kamery. Wszak kamera to zapewne jakaś 1/3 zestawu a nie każdy ma przecież potrzebę zakupu kamery co rok."
Szczerze nie zaryzykuje tego stwierdzenia ale premiera H5 może odbyć się razem z Karmą. Po cholerę zresztą czekać dwa tygodnie. Na czas po Photokinie? Oba produkty tworzą razem ten sam ekosystem!
Tak wiec premiera H5 jest widziana szybko nie tylko przeze mnie
Na razie jedyna pewna data to 19 września. 20 zaczyna się Photokina największe na świecie (chyba) targi foto video. Odbywające się co dwa lata. Więc to idealny czas na promocję GoPro.
Tez wydaje kupe kasy na ten sprzet moze to moje zbiczenie ale lubie miec nowszy sprzet czekam na gimbal bo mialem kupiwac ostatnio ale wstrzymam sie do konca miesiaca a jak bedzie lipa biore dji osmo
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Już chyba długo odkładasz na nowy sprzęt? Czekaj jaskółki choć nie ćwierkają ale zwiastują może i premierę 19 H5.
A czemu piszesz ze dlugo odkladam ?Na razie jedyna pewna data to 19 września. 20 zaczyna się Photokina największe na świecie (chyba) targi foto video. Odbywające się co dwa lata. Więc to idealny czas na promocję GoPro.
Już chyba długo odkładasz na nowy sprzęt? Czekaj jaskółki choć nie ćwierkają ale zwiastują może i premierę 19 H5.