Kolejna ciekawostka względem karmy. Chyba że to comanndo dron. Jeździ, lata itd. Ponad dwa tygodnie oczekiwania. W każdym razie zapewne jeszcze jeden teaser się pojawi. Karma to jak na razie jedna wielka nie wiadoma. Przed nami bardzo ciekawa Photokina. I mega premierowy wrzesień!
GoPro Karma - Czyli oficjalnie :)
Rozpoczęty przez Michal , 10 gru 2015 12:12
Napisano 07 wrzesień 2016 - 17:04
Napisano 07 wrzesień 2016 - 22:47
Zabawkowy trochę.
Tak jeszcze w temacie. Ciekawe co z konkursem który swego czasu organizowało GoPro. Choć trudno być jednym ze 100!
Kolejna sprawa czy przypadkiem razem z Karmą GP nie wypuści 5'tki? Wszelkie rendery są z zamontowaną 5 na pokładzie. W przypadku szybkiej premiery H5 firmie nie opłacało by się wypuszczać pełnego zestawu (handlowego) drona bez z H5 na pokładzie. Zapewne dostępne będą również zestawy Karmy bez kamery. Wszak kamera to zapewne jakaś 1/3 zestawu a nie każdy ma przecież potrzebę zakupu kamery co rok.
Słowem czekam. Choć i tak swego czasu pojawiały się plotki o składanym dronie do plecaka. Na renderach tego chyba nie widać. Czekamy jeszcze półtora tygodnia.
Napisano 14 wrzesień 2016 - 19:10
Mistrzu boje sie wlasnie ze ich wena poniesie i dadza jeszcze wieksza cene .Nie ma opcji żeby z gimbalem i kamerą cena była niższa niż 5k.
Wysłane z mojego LIFETAB_P891X przy użyciu Tapatalka
Panowie dajcie jakies info o gimbalu bo nie wiem czy osmo kupowac :/
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Napisano 15 wrzesień 2016 - 17:35
Dawno byliście aktywni. Przywiozłem się na czwórce. Sprzedałem. 3bl i 3+silver nadal używam. Po prostu stoję za dobrymi rozwiązaniami, a gopro ma ich coraz mniej. Tablet do podglądu wmontowany w kontroler ... czad. Chociaż z drugiej strony kontroler jak od zabawek moich chłopaków. Piszę po raz kolejny. Gopro przestało być fajną firmą od czasu wejścia na giełdę. Od tamtego czasu wychodzą w sumie same odgrzewane kotlety i niedoróbki.
- Michal lubi to
Napisano 15 wrzesień 2016 - 17:39
A kto kupuje telefon za 5000 tys co nic nie ma a ma nadgryziony owoc ? Beda ludzie chetni na drony jest booomKamera 1500 tablet 1000 dron 3500 gimbal 700 marka i reklama 300
Razem 7000 zł. Ale kto to kupi?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka