#GoProKARMA
Premiera 2016
Ma to ogromny sens z tym że obecnie mamy na rynku coś w rodzaju grafiki 2d w grach a to było by przejście do grafiki 3d. Jakoś trudno mi obecnie wyrazić sobie edycję itd. Ale już zapewne są na to sposoby. Dron będzie ogłoszony przed końcem kwietnia. Tak więc nie aż tak długo
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
To jedynie logika myślenia + analiza wszystkiego. Ja sobie tego jakoś nie potrafię zobrazować jako produkt od a do z. Ale zobacz jak skontrowany jest GoPro VR. W zasadzie nic tylko podczepić pod quadrocopter. Zobaczmy ale raczej pójdą tą drogą innej opcji w zasadzie nie widzę a o ile nie pójdą to pójdą z czasem
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Raczej to nie będzie Inspire 1 - z prostego powodu przedział cenowy. Inspire to już poważna półka nie to co Phantom. Słuchaj zobaczymy w świecie obecnych dronów trudno dokonać rewolucji. Czegoś co wyróżniało by drona DJI. Choć sam mam kilka pomysłów. Takiego GoPro VR było by rewolucją. Zobaczymy ale nie na CES 2016 ale raczej w okresie marca kwietnia. Sam Dron będzie mieć zaś swoją primerę do końca kwietnia 2016.
Pewne jest jedno pewnego poziomu nie przebiją
Priders to jest magia marketingu! To wygląda fajnie inaczej jest zazwyczaj w realu. Tak więc sam wiesz. Wygląda fajnie ale tutaj jest jeszcze ciekawszy majstersztyk ze strony GoPro! Włączcie sobie obraz w 4k i popatrzcie na odbicie zamazanego drona w goglach