Problem z jakością :(
Rozpoczęty przez vaxinn , 28 gru 2015 12:15
Napisano 02 styczeń 2016 - 15:05
Jakie zniekształcenia co za głupoty wypisujesz
To się nazywa rybie oko
Kupujesz kamerę sportową z kątem widzenia 170 stopni i zdziwiony jesteś że obraz jest zakrzywiony ???
Ręka ci się trzęsie to i obraz drga kamera sama w sobie nie ma stabilizacji
Poczytaj trochę o swoim sprzęcie
Temat uważam za rozwiązany
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
To się nazywa rybie oko
Kupujesz kamerę sportową z kątem widzenia 170 stopni i zdziwiony jesteś że obraz jest zakrzywiony ???
Ręka ci się trzęsie to i obraz drga kamera sama w sobie nie ma stabilizacji
Poczytaj trochę o swoim sprzęcie
Temat uważam za rozwiązany
Napisano 02 styczeń 2016 - 20:00
Jeżeli chcesz uzyskać jakość jak w filmach promocyjnych to chyba jesteś trochę naiwny bez urazy ale te filmy nie są kręcone 1080/60 tylko pewnie w 4k do tego solidnie doświetlone i mega obrobione na komputerach wartych tysiące dolarów a na dodatek przez specjalistów z tej dziedziny z całym szacunkiem dla ciebie ale nie kręcili tych filmów w pcimiu dolnym o 19:30 wieczorem tylko trochę w innych warunkach
Podsumowując w życiu nie uzyskasz takich filmów ze swojej kamery jeżeli sugerujesz się tymi filmami to współczuję
Z całym szacunkiem dla twojej osoby
Film który wrzuciłeś jest pewnie plikiem w żadnym stopniu nie obrobionym a do tego yt pogarsza jakość
Zerknij sobie w rubrykę surowe pliki i porównaj pliki z innych kamer w tym z mojej ze swoją
Tyle mogę doradzić
I edytuj posty
Nie piszemy postów bezpośrednio po swoim poście
Podsumowując w życiu nie uzyskasz takich filmów ze swojej kamery jeżeli sugerujesz się tymi filmami to współczuję
Z całym szacunkiem dla twojej osoby
Film który wrzuciłeś jest pewnie plikiem w żadnym stopniu nie obrobionym a do tego yt pogarsza jakość
Zerknij sobie w rubrykę surowe pliki i porównaj pliki z innych kamer w tym z mojej ze swoją
Tyle mogę doradzić
I edytuj posty
Nie piszemy postów bezpośrednio po swoim poście
Użytkownik jacqu1916 edytował ten post 02 styczeń 2016 - 20:01
Napisano 03 styczeń 2016 - 08:42
Fizyki nie oszukasz. Co prawda da się ale w odpowiednich warunkach. Filmy reklamowe wyglądają pięknie ale to w dużej mierze zabawa z ProTune. Oczekiwałbyś po prostu jakości z pełnej klatki. A fizycznie nie da się tego osiągnąć przy takiej optyce i tak matrycy.
- jacqu1916 lubi to
Napisano 09 styczeń 2016 - 13:21
Wszystko jest jak być powinno z twoim sprzętem.
Po prostu, ta kamera jest zdecydowanie nie dla ciebie.
Odsprzedaj ją okazyjnie komuś, kto przynajmniej pewnie będzie wiedział CO KUPUJE, nahhh!
#typowy_janusz_ktory_sie_naogladal_super_filmikow_z_wakacji_na_yt