hero 4 silver, feiyu fy-g4s
1080p superwide (czasem bez sw), 60 fps (nocą 24)
muzyka: Kučka - Divinity (Mazde Remix)
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
no a jak ma być, jak nie tutaj jedno, tam drugie?
chociaż fakt, nie jest różnorodny, bo nie mógł być, po prostu, nie da się czegoś ciekawszego, bardziej różnorodnego nagrać w tym mieście
a co do gimbala to nie wiem, czy nie kwalifikuje się on na gwarancję, gdyż momentami trzęsie- choćby w 1 ujęciu, trzymałem rękę w miarę stabilnie, ale nie do końca, a on jednak lata :
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
właśnie to nie jest to samo miejsce, tam po prostu większość zabytków wygląda tak samo ale wiem o co Ci chodzi, generalnie na wyjazdach filmy edytuję na bieżąco- 1 dzień zwiedzamy to, to i tamto, to zaczynam film, 2 dzień to, tamto i to, to też edytuję, choć starałem się urozmaicić, żeby nie było np. 5 świątyń czy innych budynków pod rząd, dlatego czasem są przerywniki w postaci metra czy rikszy, co nie zmienia faktu, że ciężko tam co innego nagrać niż właśnie widoki. jak masz chęć to obejrzyj mój film z kuby np., tam chyba jest to nieco lepiej zrobione, chociaż tam też jest większe pole do zdobywania różnorodnych klipów
ale dzięki za opinię, i żeby nie było- przyznaję Ci rację
Pozdrawiam,
no to już jest finalny. zakończenie fakt, źe nie wyszło super, ale nie miałem żadnego klipu, który by pasował
a z miejsca na miejsce skaczę, bo nie chciałem dawać kilku klipów z tego samego miejsca, to akurat wyszło tak, jak wyjść miało, tylko chętnie bym czymś poprzeplatał, ale no niestety, nie to miejsce
Pozdrawiam,