Witam,
w najbliższym czasie zamierzam kupić kamerę Gopro. Zależy mi na jakości filmów i wytrzymałości sprzętu. Mój budżet: 700-800zł. Moje pytanie brzmi: która kamera jest lepsza: Gopro hero+ czy Gopro hero 2?
Pozdrawiam!
1. Gopro hero to obecnie najsłabsza wersja tej serii, także nie jestem zainteresowany. Hero+ to nieco inna kamera.
2. Xiaomi yi to badziew bez stabilizacji obrazu, z mega słabą baterią i budzącą wątpliwości wytrzymałością.
3. Interesuje mnie stricte porównanie dwóch przeze mnie wcześniej wymienionych modeli
W takim razie hero to większy badziew od xiaomi1. Gopro hero to obecnie najsłabsza wersja tej serii, także nie jestem zainteresowany. Hero+ to nieco inna kamera.
2. Xiaomi yi to badziew bez stabilizacji obrazu, z mega słabą baterią i budzącą wątpliwości wytrzymałością.
3. Interesuje mnie stricte porównanie dwóch przeze mnie wcześniej wymienionych modeli
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Zanim założyłem tu konto przeglądałem wiele stron i testów na yt, żeby mieć jakieś pojęcie. Nie piszę tutaj nic co sobie wymyśliłem.
Hahahah hero plus to inna kamera, nie rozśmieszaj mnie
Hero+ to hero bez plusa z ekranem, tylko tym się różni. Nie ma ani lepszej matrycy ani nic innego.
Xiaomi yi jest badziewiem? To chyba mało wiesz o kamerach, ta kamerka to jedna z lepszych (o ile nie najlepsza) w swoim przedziale cenowym.
Btw żadna budżetowa kamera nie ma stabilizacji...
Skoro cię interesuje porównanie tych kamer to szukaj! My nie jesteśmy cudowną maszyną która wszystko robi w sekundę. My też musielibyśmy szukać.
Jeżeli już miałbym brać to hero2 w dobrym stanie, ale i tak to nie opłacalne, lepiej kupic xiaomi z polskiej dystrybucji z gwarancją.
To zanim pękniesz ze śmiechu, sprawdź specyfikacje obu kamer, oczywiście nic na siłe.
Skoro interesuje mnie porównanie tych kamer to szukam - między innymi tutaj, gdzie teoretycznie powinno być kilka osób znających się na rzeczy.
Tak czy inaczej, dzięki za odpowiedź.
1. Ekran i nic więcej . . . Fakt że fajny ale nic więcej.
2. A która kamera w twoim budżecie i nie tylko ma efektywną stabilizację obrazu? Co definiuje według ciebie wytrzymałość kamery?
3. Szukaj
GIT 2 ma zajebista optyczna stabilizacje. Troche przy tym obcina i ma troche slabsze kolory niz YI ale gitupa mozna podrasowac w programie a stabulizacji w programie nie zrobisz a przynajmniej nie optycznej. Stad w twoim budzecie wybralbym gitupa 2 - sam sie nia niego zasadzam ale miele jeszcze starego dobre Hero2. Pytasz o niego to tez odpowiem ze jest stary ale JARY - osobiscie stoi jeszce dosc drogo ale mam go pozyczonego na duzszy czas i powiem ze jakoe pierwsza kamerka jest mega. Troche mu brakuje z szybkoscia klatek i krecenie w slabym switel jest slabe ale to akurat jest problem kazdej kamery. Natomiast jak na czasy kiedy zostal zakupiony roadzi sobie zajebiscie. Dokupilem do niego pare rzeczy i zrobilem upgrade (bo poprzedni wlasiciel na to nie zwracal uwagi) i teraz jest mega...
Co ciekawe bateria od 2012 roku wciaz wytrzymala 1h40 a kolega nigdy nie maial drugiej - masakara.
PS czy ktos kojazrzy ramke do hero2? nigdzie w internecie nic o tym niema - obawiam sie ze to znaczy ze wogole nie ma - tylko skeleton?
Giełda → Sprzedam →
GoPro 3 Way - monopod, stick, tripod, grip - NOWYNapisany przez kryszako , 18 sie 2017 gopro, 3way, monopod, stick i 2 więcej |
|
|
|||
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Krajoznawcze →
SłowacjaNapisany przez jakub.bulla , 02 sie 2017 Słowacja, Wakacje, GoPro, 2017 |
|
|
|||
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Krajoznawcze →
Teneryfa 2016Napisany przez jakub.bulla , 18 cze 2017 teneryfa, wakacje, gopro |
|
|
|||
Start... → Co kupić ? →
Kamera + gimbal do trekkingu i wspinaczkiNapisany przez Pixeloza.pl , 17 cze 2017 gopro, gimbal, trekking, trek i 2 więcej |
|
|
|||
Sony Action Cam → Akcesoria → Akcesoria →
Statyw i Selfie stick w jednym?Napisany przez Szakal , 24 maj 2017 Statyw, Selfie stick, GoPro, Sony i 3 więcej |
|
|