na wstępie zaznaczę, że wiem, że kilka klipów z phantom'a ma słabiutką jakość- nie wiem czemu, renderowałem na różnych ustawieniach i to samo poza tym myślę, że wyszło ok
gp4 silver, phantom 3 standard oraz feiyu tech fy-g4s.
zapraszam do oglądania!
Cypr z gopro, gimbalem i phantom'em 3!
Rozpoczęty przez macix , 21 sie 2016 19:07
gopro 4 feiyu tech dji phantom 3#4
Napisano 24 sierpień 2016 - 15:29
Z phantoma pliki mp4 pewnie. Zobacz jak będzie z mov. Miałeś jakieś pozwolenia na przeloty czy hardkor?
dokładnie, mp4. zrobiłem kilka renderów, na jednym polepszyła się jakość na klipach z plaży, za to na innych klipach się pogorszyła nie miałem pozwolenia, ale poza przelotem nad plażą to praktycznie wokół nie było ludzi, więc latałem z nadzieją, że obejdzie się bez przypału.
czyli lepiej nagrywać w .mov z phantom'a? przyda się na przyszłość, bo niestety z mojej perspektywy, jako twórcy tego filmu strasznie to razi w oczy, a jak na tle całokształtu wg. oglądających to wygląda?
@art1122 w vegas'ie 13 pro robiłem
Napisano 28 sierpień 2016 - 20:44
w podręcznym razem z aparaturą, choć śmigła dałem do głównego, coby losu nie kusić. w polsce spytali zaciekawieni, porozmawiali, ludzie w kolejce też między sobą popodziwiali, porozmawiali, a w stronę powrotną nie wiem nawet czy celnicy zauważyli, że wiozę drona- tacy byli zajęci rozmową między sobą
Wróć do Krajoznawcze · Następny nieczytany temat →
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: gopro 4, feiyu tech, dji phantom 3
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero4 →
GoPro HERO 4 Black nie łączy się z programem GoPro HERO 4 Black na KomputerzeNapisany przez Myszeł , 11 wrz 2016 GoPro HERO 4 Black, GoPro 4 |
|
|
|||
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Krajoznawcze →
Cypr 2016 | DJI Phantom 3 | feiyu fy-g4s :DyskusjaNapisany przez macix , 22 sie 2016 dron, phantom 3, dji phantom i 4 więcej |
|
|
|||
Budapeszt 2016 :DyskusjaNapisany przez macix , 05 maj 2016 gopro 4 silver, gopro, budapeszt i 3 więcej |
|
|
|||
Budapeszt 2016Napisany przez macix , 05 maj 2016 węgry, gopro, budapeszt i 3 więcej |
|
|
|||
Pekin 2016Napisany przez macix , 24 mar 2016 pekin, beijing, feiyu tech |
|
|