Wczoraj otrzymałem złączkę nówkę sztukę
Szybkozłącza GoPro
Rozpoczęty przez Filonnet , 25 sty 2013 13:19
Napisano 25 maj 2013 - 07:52
I mnie dziś to spotkało. Miało byc pierwsze użycie GoPro na rowerze i niestety skończyło się na połamaniu złączki podczas wkładania jej w ten plastik z taśmą 3M. Nie wiem jak to się stało, gdyż praktycznie nie używałem dużo siły do tego.
Poniżej fotki jeśli kogoś interesuje:
Poniżej fotki jeśli kogoś interesuje:
Napisano 22 lipiec 2013 - 03:24
Jeśli masz oryginalne nie masz czego sie obawiać.pisz do producenta lub do dystrybutora. Ewentualne poproszą cię o zeskanowanie dowodu zakupu.
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 26 sierpień 2013 - 07:15
Witam!
Gdy z reklamacją idziemy do sklepu w którym kupiliśmy dany produkt, zostaje on i tak wysłany do dystrybutora, więc jeśli "podbijemy" bezpośrednio do niego skróci nam to czas. W większości wypadków wystarczy skan bądź ksero dowodu zakupu. Miałem podobną sytuacje z iPhonem. Pozdrawiam!
Gdy z reklamacją idziemy do sklepu w którym kupiliśmy dany produkt, zostaje on i tak wysłany do dystrybutora, więc jeśli "podbijemy" bezpośrednio do niego skróci nam to czas. W większości wypadków wystarczy skan bądź ksero dowodu zakupu. Miałem podobną sytuacje z iPhonem. Pozdrawiam!
Napisano 05 wrzesień 2013 - 15:37
No to nadszedł jednak i czas na moją szybkozłączkę. Napisałem już do GoPro, zobaczymy co odpiszą, a z tego co przeczytałem w tym temacie to mogę spodziewać się nowej złączki. Napisałem też przy okazji o pękniętej gumce zabezpieczającej, którą zerwał kolega kilka miesięcy temu jak mówi "przypadkiem" (taaa... jasne). Ciekawe czy gumkę też dostanę nową.
Teraz dopiero na serio ucieszyłem się że znalazłem to forum i przeczytałem o tej przypadłości. Gdyby nie to nie wiedziałbym że wysyłają nową i pewnie zapłakałbym się na śmierć
Teraz dopiero na serio ucieszyłem się że znalazłem to forum i przeczytałem o tej przypadłości. Gdyby nie to nie wiedziałbym że wysyłają nową i pewnie zapłakałbym się na śmierć
- Blog rowerowy
- Profil pinkbike
- Kanał YT
- Profil pinkbike
- Kanał YT