Nie miałem w posiadaniu benzyny ekstrakcyjnej ale miałem denaturat i wyczyściłem, przykleiłem
- Portal Portal
- Forum Forum
- Video Video
- Galeria Galeria
- CO NOWEGO CO NOWEGO
- SZUKAJ SZUKAJ
- Kalendarz Kalendarz
- Shoutbox Shoutbox
- Więcej
Więcej
Na szmatkę dałem denaturat i tarłem kilka razy mocno później wysuszyłem suszarką dla pewności i przykleiłem, przywarło na całej powierzchni, jak odpadnie podczas jazdy to będzie znaczyło, że gdzieś błąd popełniłem jestem pozytywnie zaskoczony tą taśmą bo na drugim kasku przyklejałem płaski zaczep i odstawało w wielu miejscach ze względu na jakieś różne kształty na kasku ale docisnąłem i nigdzie nie ma przerw, całość przylga. Podgrzałem to wszystko suszarką według instrukcji. myślę, że będzie dobrze.
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Czyli jest możliwość, że odpadnie?( dla testu wpiąłem do tego uchwytu kamerę i zostawiłem na cały dzień, nic się nie dzieje, łapałem też kamerę i samą kamerą trząsłem kask i też nic się nie stało ale wiadomo na stoku oddziałują niskie temperatury. Problem w tym, że camera tethers też ma płaski przylepiec a w w tym kasku płaski jak widać nie zdaje do końca egzaminu ale znalazłem rozwiązanie, sznurek poprowadzę do tego zaczepu na gogle co jest na kasku, tańsze praktycznie zerowe koszty i też bezpieczne.
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
A'propos zabezpieczenia linką. Gdzie najlepiej ją zaczepić zarówno od strony kamery jak i np. kasku? Posiadam sj4000 i nie wiem jak w gopro, ale u mnie najrozsądniej wydaje się to zrobić za zawias klapki (stalowy, solidny pręcik), ale na kasku to już nie bardzo mam pomysł...
Dzięki Panowie, właśnie grzebiąc w sieci znalazłem to o czym pisze @D2idek, a odnośnie otworów wentylacyjnych to faktycznie jest to opcja. Przy okazji, muszę dokupić jeszcze podpory na kask i zastanawiam się czy iść w oryginały czy zamienniki (oczywiście tylko z taśmą 3M) też mogą być? Cena zamiennika trzykrotnie niższa, a różnica polega na tym, że oryginały są pełne, zamienniki zaś mają szczelinę pod prowadnicą. Ma to znaczenie czy niekoniecznie?