Przyklejane było wczoraj w dzień, 24 godziny poleżało ściśnięte.
Może dzisiaj wieczorem przejadę się, to zobaczę jak to wygląda. Na razie obiecująco
Przy 150km/h nie odpada, pomimo montazu na czubku kasku Fakt faktem, stawia spory opor powietrza, ale ufam temu przylepcowi.Mam pytanko, ufacie na tyle temu przylepcowi GoPro co by na kasku to przyklejac? Nikt nie boi sie ze przy 120/140km/h poleci w długą razem z kamerką ?
Z taka predkoscia jechalem moze ze 2-3 razy zeby zobaczyc ile wyciagnie moja 250tka. Normalnie poruszam sie z predkoscia 110-120 km/h a kamere montuje na zbiorniku. Takie mocowanie uniemozliwia kamerze ucieczke gdzies w bok.Słuchaj, a nie boisz się , że jak kamerka niefartownie odpadnie to walnie w kogoś, w samochód inny albo innego motocyklistę ? Przy 150 km/h to już niezły pocisk jest z niej...
Mam pytanko, ufacie na tyle temu przylepcowi GoPro co by na kasku to przyklejac? Nikt nie boi sie ze przy 120/140km/h poleci w długą razem z kamerką ?
Słuchaj, a nie boisz się , że jak kamerka niefartownie odpadnie to walnie w kogoś, w samochód inny albo innego motocyklistę ? Przy 150 km/h to już niezły pocisk jest z niej...
Zapraszam na mój kanał Youtube Subskrypujcie i oglądajcie filmy