- Więcej
Więcej
4 sztachety i parapet | | |
R1DE43team |
Ja i cała ta moja twórczość
LeoDogg napisał
Ale mi nawet nie chodzi o sam rendering tylko o mozolne wybieranie interesujących momentów z takiego ogromu materiału, przy tym się najdłużej schodzi, przynajmniej mi
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Pozdrawiam
Sebastian
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Pozdrawiam
Sebastian
Pozdrawiam
Sebastian
adrian19x19, dnia 26 Lut 2013 - 11:54, napisał:
pytanie do Bulczas ; Zobacz moje filmy, slowmo robione After Effects + twixtor, montaż w Premiere Pro . Vegas łatwiejszy na początek. Jak masz black to bez niczego uzyskujesz dobre spowolnienie.
--
możesz napisać z jakimi ustawieniami kamery nagrałeś ten filmik głównie chodzi o slowmo bo duże spowolnienie i nie klatkuje
po co bawisz sie w after effect,jak premiere pro daje o wiele wieksze mozliwosci?
Witam,
napiszę tutaj, aby nie zakładać nowego wątku. Od pół roku korzystam z movie makera i GoPro studio, lecz już przestały mi wystarczać. Jestem amatorem, więc nie szukam płatnego programu do obróbki filmów. Szukam programu przejrzystego, do którego łatwo dodaje się muzykę, nie ma z nim problemów tzn. pliki zapisują się tak jak powinny i jest sporo efektów specjalnych. Z góry dzięki za odpowiedzi:)