Do zabezpieczenia. Śruba przez kółko, reszta w podstawe
Napisano 09 październik 2014 - 21:36
oświeci mnie ktoś do czego jest ta biała gumka co była w opakowaniu?
EDIT:
Nadeszła ta chwila!
W końcu przez kilka osób wyczekiwany test baterii.
Bateria przeszła trzy cykle całkowitego rozładowania i ponownego naładowania. Była ładowana ładowarką sieciową 5V - 1A.
Wynik:
Dla porównania zrobiłem również podobne zdjęcia co w pierwszym poście, lecz uchwycone w nocy.
1.
2.
Zdjęcia nocne są kiepskie, ale szczerze mówiąc nie spodziewałem się niczego lepszego za taką cenę.
Niedługo przyjdą akcesoria i będę miał możliwość przetestować ją w trudniejszych warunkach, a prawdziwy test przejdzie zimą, kiedy zacznie się sezon snowboardowy.
Od wtorku jestem w posiadaniu kamery i nie żałuję zakupu. Uwielbiam takie gadżety i już teraz wiem, że na tym modelu przygoda z GoPro się nie skończy.
Czy mogę ją polecić?
Hmm.. Myślę, że dla osób, które szukają pierwszej kamerki i chcących rozpoznać się w temacie wybór nie będzie zły. W dzień kamera dobrze sobie radzi i dla udokumentowania swoich wyczynów jest świetnym, budżetowym rozwiązaniem. Jak na markę GoPro cena jest na prawdę atrakcyjna i do przyjęcia.
Po więcej moich przemyśleń i materiałów zapraszam jutro
Napisano 24 październik 2014 - 18:35
Właśnie przyszedł w paczce mój Hero za cała 129 USD, plus cło niestety, ale nie chcę mi się liczyć ile dokładnie bo zamówiłem jeszcze kilka innych rzeczy.
Jest to moje pierwsze Hero i tak na pierwsze dotknięcie całkiem ok
Do Hero zamówiłem kartę SanDisc Ultra 32GB w poprawionej wersji z zapisem do 48MB/s 320X, ciekawe jak będzie sprawował się ten zestaw,
Napisano 31 październik 2014 - 07:31
Wielkie dzięki, o to mi chodziło ! I pytanko czy można kamere zamontować z boku kasku za pomocą akcesoriów w zestawie GoPro Hero ?
Musisz dokupić. W standardzie tylko są dwa przyklejane zaczepy. Na środku kasku przykleisz, ale już boku to kamerka by filmowała bokiem
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GoPro Hero, zdjęcia, filmy
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro HERO 2014 →
Urwane uchwyty od Kamerki Gopro Hero2014Napisany przez Hubus04 , 24 kwi 2017 gopro hero, urwane zawiasy |
|
|
|||
Start... → Przedstaw się... →
WitamNapisany przez Hubus04 , 24 kwi 2017 gopro hero, hero |
|
|
|||
Sony Action Cam → Kamery → FDR-X1000VR →
Nie mogę odtworzyć filmu na komputerzeNapisany przez owolcz , 10 sty 2017 kamera, sony, filmy |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero1 →
Urwała się stopka od kamerkiNapisany przez Mikolaj , 25 lip 2016 stopka, kamerka, gopro hero |
|
|
|||
Pozostałe kamery sportowe lub typu POV → Pozostałe →
Kamera do podróżowaniaNapisany przez Golon , 01 paź 2015 manta, podróże, zdjęcia, filmy i 1 więcej |
|
|