Rozumiem - Dzięki za szybką odpowiedź!
Myślisz, że gdy będę miał latarkę czołową + jedną w dłoni to kamera jako tako będzie dawała rade?
Napisano 26 listopad 2014 - 16:58
Daje radę, ale po 2 godzinach i kilkudziesięciu minutach zaczyna się nerwowe zerkanie na wyświetlacz czy wystarczy. To jest największy mankament tej kamery; brak możliwości wymiany baterii. Zawsze możesz zabrać ze sobą powerbank do podładowania, ale to już kolejna rzecz do noszenia i sportowa, przenośna kamera zamienia się w wielki bagaż. Jaki masz budżet na kamerę i akcesoria?
Napisano 26 listopad 2014 - 17:30
Jeśli zależy ci na bardzo długim czasie działania, a nie masz kasy na nowego silvera bądź blacka, dobrą opcją jest hero3 white. możesz sobie dokupić pierdyliard baterii i możesz nagrywać podróż koleją transsyberyjską Trochę drożej, ale wymienna bateria robi swoje...
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 26 listopad 2014 - 20:32
Wiadomo, że zawsze coś będzie trzeba dołożyć, gdy chce się coś lepszego
Btw. White ma takie same parametry na papierach, a jak to jest z rzeczywistą jakością nagrań ?
Testował ktoś obydwie ?
Wysłane z telefonu, za błędy przepraszam.
Btw. White ma takie same parametry na papierach, a jak to jest z rzeczywistą jakością nagrań ?
Testował ktoś obydwie ?
Wysłane z telefonu, za błędy przepraszam.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 27 listopad 2014 - 08:54
Znalazłem w internecie podobną kamerę do gopro - chodzi mi o sj4000.
Powiedźcie mi szczerze, czy te kamery różnią się jakoś znacząco?
Wiem, że ta z sjcam'u ma moduł wi-fi i jakiś inne bajery, mi chodzi głównie o jakość filmów. Widziałem na YT, że gopro ma jaśniejsze filmy za to sj4000 troche ciemniejsze. W niektórych momentach zdawało mi się, że sj4000 wygrywała pojedynek z gopro HERO.
Ceny podobne dlatego pytam
Napisano 27 listopad 2014 - 15:19
Daje radę, ale po 2 godzinach i kilkudziesięciu minutach zaczyna się nerwowe zerkanie na wyświetlacz czy wystarczy. To jest największy mankament tej kamery; brak możliwości wymiany baterii. Zawsze możesz zabrać ze sobą powerbank do podładowania, ale to już kolejna rzecz do noszenia i sportowa, przenośna kamera zamienia się w wielki bagaż. Jaki masz budżet na kamerę i akcesoria?
To mam szczęście - moja trzyma 3.30 - tyle tylko że dzieli film na części po około 19 min - czy też tak jest u Ciebie. W mojej głównej kamerze JVC XA2 nie mam takiego krawiectwa
Napisano 30 listopad 2014 - 07:43
Z bateriami już tak jest - dwie baterie i trzy czasy Ja wgrałem do HERO nowy soft jaki jest na stronie GoPro i może ma to jakiś związek z zarządzaniem energią w kamerze - jak na razie używam Go Pro jako rejestrator w samochodzie.
- KilereQ przyznał pochwałę
Napisano 14 grudzień 2014 - 14:12
Witam, mam trzy pytanka:
1. Jak długo +/- kamerka może nagrywać w jakości 720p?
2. Czy przy używaniu jej jako kamerki samochodowej jest możliwość pracy na stałym podpięciu do zasilania poprzez micro USB do gniazda zapalniczki?
3. Jaką kartę polecacie? interesuje mnie 32gb
Jeśli drugie pytanie jest oczywiste to przepraszam ale dopiero zaczynam przygode z gopro, pozdrawiam
Wróć do GoPro HERO 2014 · Następny nieczytany temat →
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GoPro Hero, zdjęcia, filmy
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero4 →
Go pro 4 silver i jakość zdjęćNapisany przez pstanek , 14 lip 2015 zdjęcia, jakość
|
Gorący |
|
|
||
GoPro be a Hero → Akcesoria → Akcesoria →
StabCam – stabilizator mocowań GoProNapisany przez Bartq , 28 maj 2015 GoPro, GoPro Hero, stabilizator i 1 więcej |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero4 →
Możliwość wykonywanych zdjęć (Pole Widzenia) GoPro4Napisany przez Sikor , 25 kwi 2015 GoPro4, Photos, Zdjęcia
|
Gorący |
|
|
||
Oprogramowanie do kamer oraz edycji video → Aplikacje na komputer → GoPro Studio 2.0 →
Wstawianie zdjęć z lustrzanki i Photoshop.Napisany przez mariograf , 09 kwi 2015 zdjęcia, wstawianie |
|
|
|||
Forum → Śmietnik →
Zdjęcia podczas filmuNapisany przez gali , 12 lut 2015 zdjęcia, film, burst mode, seria |
|
|