Napisano 08 listopad 2014 - 18:52
Witajcie potrzebuje pomocy Odnośnie Kamery GoPro Hero. A więc tak włożyłem do niej 2 gb karte pamięci bo taką posiadałem . Nagrałem kilku sekundowy filmik leczy gdy podłaczam kabel film (lub zdjęcie) automatycznie się usuwa. I czego to jest wina ? Zbyt małej pojemności karty
?
Napisano 17 listopad 2014 - 15:39
Tylko po co Ci zamiennik.....
No chyba że oryginalny aku padnie , wkładasz wtedy inny i kamerka cieszy dalej.
Bo innego zastosowania nie widzę w tym filmie.
Chodzi o to, że jak oryginał padnie to jest możliwość włożenia czegoś innego, co by kamery na śmieci nie wyrzucać.
Napisano 20 listopad 2014 - 22:30
Witam, macie pomysł jak można chronić obiektyw przed uszkodzeniami (chodzi mi głównie o rysy) i jednocześnie mieć możliwość filmowania? Gdyby dało się to wymienić to nie byłoby problemu (albo coś takiego ). I jeszcze jedno pytanie, czy ta prawie prostokątna zaślepka pasuje do GoPro HERO 2014? Wielkie dzięki za odpowiedź
Napisano 26 listopad 2014 - 16:08
Cześć.
Chciałbym zadać kilka pytań - jeżeli mogę się wtrącić do tematu.
Planuje rozpocząć swoja przygodę z nagrywaniem różnych lokacji (przykład - TubeRaiders) i budynków.
Chodzi mi o to czy kamera, o której mówimy czyli GoPro HERO będzie odpowiednim wyborem dla początkujących "filmowców"
Prosiłbym też Was co polecacie dodatkowo kupić do tej kamery.
Jakiś statyw, pilot, lampę do ciemnych pomieszczeń - czy po prostu lepiej zaopatrzyć się w kilka dobrze świecących latarek?
O kilku kartach pamięci nie trzeba wspominać - Taką 32 gb pamięć szybko się zapełnia?
Naprawdę bardzo dziękuje za udzielenie pomocy!
Tomek
Napisano 26 listopad 2014 - 16:22
Ostatnio gdzieś już tutaj pisałem, kamera podaje, że zmieści 4 godziny i 40 minut nagrania w 1080p na karcie 32gb, przy czym baterii wystarczy na 2 godziny 50 minut przy dobrych wiatrach. Także, 32gb zdecydowanie by wystarczyło... Jeśli będziesz nagrywał exploring na dworze lub w dobrze oświetlonych pomieszczeniach to będzie w porządku i powinieneś być zadawolony, jednak w ciemnych pomieszczeniach to już będzie problem, kamera kiepsko nagrywa przy małej ilości światła. Jak chcesz to mogę nakręcić jak to wygląda w całkowicie zaciemnionym pokoju, jedynie z oświetleniem z latarki.
Co do wyposażenie to już musisz sam sobie wybrać co Ci się przyda. Na pewno musisz zainwestować w dobry monopod, od razu odradzam ten najtańszy z allegro (monopod marki monopod ). Co więcej, statyw, headmount lub chestmount co by urozmaicić ujęcia. Resztę dobierzesz już sam pod siebie.
- keke lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GoPro Hero, zdjęcia, filmy
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro HERO 2014 →
Urwane uchwyty od Kamerki Gopro Hero2014Napisany przez Hubus04 , 24 kwi 2017 gopro hero, urwane zawiasy |
|
|
|||
Start... → Przedstaw się... →
WitamNapisany przez Hubus04 , 24 kwi 2017 gopro hero, hero |
|
|
|||
Sony Action Cam → Kamery → FDR-X1000VR →
Nie mogę odtworzyć filmu na komputerzeNapisany przez owolcz , 10 sty 2017 kamera, sony, filmy |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero1 →
Urwała się stopka od kamerkiNapisany przez Mikolaj , 25 lip 2016 stopka, kamerka, gopro hero |
|
|
|||
Pozostałe kamery sportowe lub typu POV → Pozostałe →
Kamera do podróżowaniaNapisany przez Golon , 01 paź 2015 manta, podróże, zdjęcia, filmy i 1 więcej |
|
|