Gdzie się wybierasz Priders?
@Y3llowDogJutro do południa postaram się wrzucić kilka fotek, co prawda nie ze stoku, ale zawsze coś.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
To może zdjęcia otoczenia podczas deszczu? Może w tych warunkach kamerka sobie nie poradzi :DD
Ok, dziś jak na złość świeci słońce od rana, czekam na deszcz to zrobię kilka zdjęć.
Możesz zerknąć do mojej galerii, tam jest kilka fotek których nie wklejałem do tematu.
Panowie,
a jak wygląda sytuacja z ładowaniem? Przed chwilą rozładowałem pierwszy raz i ładuję..
Kamerka daje jakieś info, że już jest nałądowana w 100%? Pod jakimi ładowarkami ładujecie?
Wg. producenta ma byc 1A, a ja mam w domu 0,8A i 1,5A, która będzie lepsza?
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Witam wszystkich, koledzy już dosyć się oczytałem o wszystkich modelach gopro, i powiem tak mocno zainteresowany jestem HERO. Nurtuje mnie tylko jedna rzecz, wbudowana na stałe w obudowę i wytrzymałość tego. Czy któremuś z was kamera upadła, spadła gdzieś bądź odpadła w trakcie jazdy na twarde podłoże? jakie uszkodzenia, co z szkłem na obiektywie itp ?
Drugie pytanie, czy warto dodać 300 zł i kupić hero 3 white by mieć wyjmowaną z obudowy i wymienna baterie ? bo wifi to nie najważniejsza dla mnie funkcja (nie korzystam ze smartphonów )
Pilnie proszę o odpowiedzi bo ciśnie mnie na kupno by mieć na skoki narciarskie zakopane już kamerkę pozdrawiam !
Pozdrawiam,
|
GoPro be a Hero → Akcesoria → Akcesoria →
StabCam – stabilizator mocowań GoProNapisany przez Bartq , 28 maj 2015 GoPro, GoPro Hero, stabilizator i 1 więcej |
|
|
||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero4 →
Możliwość wykonywanych zdjęć (Pole Widzenia) GoPro4Napisany przez Sikor , 25 kwi 2015 GoPro4, Photos, Zdjęcia
|
Gorący |
|
|
||
Oprogramowanie do kamer oraz edycji video → Aplikacje na komputer → GoPro Studio 2.0 →
Wstawianie zdjęć z lustrzanki i Photoshop.Napisany przez mariograf , 09 kwi 2015 zdjęcia, wstawianie |
|
|
|||
Forum → Śmietnik →
Zdjęcia podczas filmuNapisany przez gali , 12 lut 2015 zdjęcia, film, burst mode, seria |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro HERO 2014 →
Problem przy 1080 pNapisany przez spear , 01 lut 2015 gopro hero, 1080p problem |
|
|