dobrą jakość
Napisano 03 kwiecień 2015 - 07:29
To powiedz mu: "ok, kup sobie jakieś gówno za 300zł z allegro, ale potem mi nie mów, że wywaliłeś pieniądze w błoto."
- jacqu1916, rax90 i tomaszterka przyznali pochwałę
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 04 kwiecień 2015 - 05:58
w hero płacisz i będziesz płacił za firmę, as20 używam i zdecydowany plus za wymienna obudowę akcesoria typu handycam oraz pilot z podglądem na żywo. Oczywiście do dokupienia w przyszłości. sj5000plus nie widziałem na żywo jednak po necie krąży sporo filmów i uważam że są bardzo dobrej jakości. dodatkowo masz sporo akcesoriów w zestawie. Aaa i jeszcze jedno obie kamery mają wymienne baterie oraz wyjścia haki co również jest plusem także według mnie albo sony albo Sj.
Napisano 04 kwiecień 2015 - 16:21
Wszystko zależy od tego kto co potrzebuje, zgadzam się, że fakt niewymienialnej baterii to duży minus, jednakże jest filmik prezentujący jak łatwo możną ściągnąć tylną klapkę za którą jest bateria na kabelku. Myślę, że za jakiś czas ukażą się zamienniki albo już pewnie są tylko trzeba poszukać Ja jak narazie jestem z niej zadowolony
Subskrybuj mój kanał
Napisano 07 kwiecień 2015 - 17:21
Właśnie dzisiaj sobie sprawdzałem bitrate filmu nakręconego kamerką GP HERO i średnio wyszło 15mb/s w 1080p jak i 720p, taka ciekawostka/informacja dla tych którzy zastanawiają się jaką kartę kupić. Dzisiaj właśnie chciałem sobie wkońcu skleić film z tej kamerki, ale miejsce na dysku mi na to nie pozwoliło Za tydzień może coś wrzucę.
Napisano 09 kwiecień 2015 - 17:16
O czym "mówisz"? Bo ja jakoś mam kamerkę dwa tygodnie i już miała kilka spotkań z ziemią a to dlatego, że montuje ją na modelu RC, a w prowadzeniu nie jestem jeszcze zaawansowany, więc dachowania są i to głównie kamera dostaje.
Filmik nie wiem kiedy wrzucę, jakoś powoli mi idzie te "sklejanie", a do tego nie wiem co zmienić żeby obraz byż lepszy, bo na pierwezym wypadzie było pochmurno i trochę kiepsko wyszło.
Filmik nie wiem kiedy wrzucę, jakoś powoli mi idzie te "sklejanie", a do tego nie wiem co zmienić żeby obraz byż lepszy, bo na pierwezym wypadzie było pochmurno i trochę kiepsko wyszło.
Wróć do GoPro HERO 2014 · Następny nieczytany temat →
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GoPro Hero, zdjęcia, filmy
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero4 →
Go pro 4 silver i jakość zdjęćNapisany przez pstanek , 14 lip 2015 zdjęcia, jakość
|
Gorący |
|
|
||
GoPro be a Hero → Akcesoria → Akcesoria →
StabCam – stabilizator mocowań GoProNapisany przez Bartq , 28 maj 2015 GoPro, GoPro Hero, stabilizator i 1 więcej |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero4 →
Możliwość wykonywanych zdjęć (Pole Widzenia) GoPro4Napisany przez Sikor , 25 kwi 2015 GoPro4, Photos, Zdjęcia
|
Gorący |
|
|
||
Oprogramowanie do kamer oraz edycji video → Aplikacje na komputer → GoPro Studio 2.0 →
Wstawianie zdjęć z lustrzanki i Photoshop.Napisany przez mariograf , 09 kwi 2015 zdjęcia, wstawianie |
|
|
|||
Forum → Śmietnik →
Zdjęcia podczas filmuNapisany przez gali , 12 lut 2015 zdjęcia, film, burst mode, seria |
|
|