Niestety nie mam 2 podobnych ujęć sprzed aktualizacji i po, co do GP3 również nie posiadam, ani nie znam kogoś w okolicy kto by to miał
60fps - 1080p - Upgrade Sony Action Cam
Rozpoczęty przez Michal , 30 kwi 2013 09:27
Napisano 13 maj 2013 - 17:37
Może inaczej:)
Obraz Sony w 30 klatkach wygląda o niebo lepiej niż w 60.
Obraz z GoPro przy 30 klatkach wygląda prawie identycznie a przy większej ilości bije SAC na głowę.
Niekiedy potrzeba trochę filtrów lub zmniejszenie rozdzielczości filmu aby uzyskać przyzwoity efekt. GoPro daje obraz nie wymagający obróbki wielokrotnie.
Obraz Sony w 30 klatkach wygląda o niebo lepiej niż w 60.
Obraz z GoPro przy 30 klatkach wygląda prawie identycznie a przy większej ilości bije SAC na głowę.
Niekiedy potrzeba trochę filtrów lub zmniejszenie rozdzielczości filmu aby uzyskać przyzwoity efekt. GoPro daje obraz nie wymagający obróbki wielokrotnie.
Napisano 25 czerwiec 2013 - 05:27
Przyznam że jedną rzecz ta kamera ma super.SUPPORT !!!
W gopro co ticket zakładany że producent chcę najpierw zrzucić winę na innego producenta akcesoriow a jak daje im niezbite dowody to zawsze chcą wymienić kamerę.takich ofert mam przy każdym zgłoszeniu.natomiast sony widząc korespondencję od kumpla że stara się pomóc aby rozwiązać problem a nie skupiać się na tym że inni to zło naturalne i że my jestesmy najlepsi
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
W gopro co ticket zakładany że producent chcę najpierw zrzucić winę na innego producenta akcesoriow a jak daje im niezbite dowody to zawsze chcą wymienić kamerę.takich ofert mam przy każdym zgłoszeniu.natomiast sony widząc korespondencję od kumpla że stara się pomóc aby rozwiązać problem a nie skupiać się na tym że inni to zło naturalne i że my jestesmy najlepsi
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!