ja mam protoolsa spróbuję na nim coś podziałać, co nie zmienia faktu że ma działać i już
Zakłócenia dźwiękowe na Hero 4 Black podczas WIFI
Rozpoczęty przez maly_zg , 11 mar 2015 11:44
WIFI zakłócenia dźwięk#202
Napisano 21 kwiecień 2015 - 12:43
I wciąż niesprawny sprzęt.
Wolałbym mieć i używać produkt, niż brać udział w tej kpinie, która teraz ma miejsce. Fajnie, że gwarancja biegnie od nowa, pytanie na ile to koncept ich na ile umowa z producentem. Patrząc na przebitke wartości realnej sprzętu do jego ceny rynkowej, coraz mniej jestem pod wrażeniem ich działań.
Wolałbym mieć i używać produkt, niż brać udział w tej kpinie, która teraz ma miejsce. Fajnie, że gwarancja biegnie od nowa, pytanie na ile to koncept ich na ile umowa z producentem. Patrząc na przebitke wartości realnej sprzętu do jego ceny rynkowej, coraz mniej jestem pod wrażeniem ich działań.
Napisano 21 kwiecień 2015 - 14:08
No to lecę do sklepu kupić 4, wymienią na 4+ i potem sprzedam
Ja myślałem nad napisaniem takiego programu bądź pluginu masz plik z helikopterem, wrzucasz do, załóżmy sony vegas i po dodaniu efektu, kasowało by ten dźwięk.
Ja myślałem nad napisaniem takiego programu bądź pluginu masz plik z helikopterem, wrzucasz do, załóżmy sony vegas i po dodaniu efektu, kasowało by ten dźwięk.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 21 kwiecień 2015 - 20:43
Teraz to mam poważne obawy przed kolejną wysyłką. Sami widzicie jaka jest różnica między moja a Jacka. I co mam dostać jeszcze gorszą niż mam. Do mnie to chociaż nie ściemniali, nawet nic nie odpowiedzieli na pytanie czy posiadają sprawdzone egzemplarze pozbawione tej wady. Jacek, przecież to widać czy pudło było rozpakowywane a co za tym idzie czy była sprawdzana. Moje pudło było fabrycznie oklejone.
Napisano 21 kwiecień 2015 - 20:48
U mnie nie bylo chyba takiego kierunku, tj w 1 ezgemplarzu ciszej niz w 2, w oby porownywalny chyba ten pulap byl.
Dzis dostalem takie info:
"Sprawdziliśmy kamerę przed jej wysłaniem.Połączyliśmy kamerę z aplikacją na iPad'a.
Na nagranych materiałach nie było słychać charakterystycznego dźwięku. "
Przy 1'ej odsylce - dostalem info, ze nie sprawdzali, choc prosilem o to. Jednak akurat jesli chodzi o mnie - powiedzieli prawde,
bo fabrycznie zapakowany towar byl.
Pytanie czy sprawdzili ten konkretny egzemplarz czy dowolny z nowej partii, zakladam, ze ten wyslany do mnie.
Jesli zobacze jutro fabrycznie zapakowana kamerke to usmieje sie juz na starcie.
Zobaczymy.
Napisano 21 kwiecień 2015 - 21:06
Wystarczy, ze sluchawki podpieliby do kompa i podniesli volume mocno. Styka. Tu naprawde nie trzeba robic wiele aby to uslyszec.
---
Ok, nie bede dodawal kolejnego post'a, po prostu wyedytuje poprzedni.
Zatem po kolei. Dzis otrzymalem zwrotnie od freeway'a, juz druga kamerke.
Egzemplarz pochodzi ponoc z nowej dostawy, ktora to byla na dniach.
Dostalem zapewnienie, iz sprzet zostal przetestowany przed odsylka.
Patrzac na "ruch" na opakowaniu owej nowki, wgrany najnowszy firmware v02.00.00 oraz
fakt, ze w urzadzeniu byla bateria, wnioskuje, iz GoPro zostalo chociazby wyjete z fabrycznego opakowania,
a skoro wyjete - to zakladam, ze i sprawdzone przed odeslaniem do mnie, tym razem.
Jak wspominalem, przy poprzedniej odsylce dostalem info, iz moj egzemplarz z uwagi na duza ilosc reklamowanych urzadzen,
braku czasu - nie zostal przetestowany. Zatem nikt mnie nie oklamal wczesniej, aby byla jasnosc.
Po prostu nie zrobiono tego o co prosilem.
Odpalilem 4 testy, kazdym rejestrujac stricte dzwiek, bowiem z deklem na obiektywie,
bez obudowy z WiFi wylaczonym/wlaczonym oraz to samo w obudowie.
Dla janosci, 1080p, 60fps, superwide.
Odpalcie to sobie:
- w obudowie - WiFi Off
- w obudowie - WiFi On
- bez obudowy - WiFi Off
- bez obudowy - WiFi On
Wg freeway'a - nic nie slychac.
Wg mnie - wydaje mi sie, ze slysze niuans. W wersji z obudowa, ale tu bez znaczenia czy z wifi wlaczonym czy wylaczonym, ale sa to,
na ta chwile oczywiscie, tak nieznaczne zakresy, ze szczerze - nie przeszkadza mi to i watpie aby w terenie gdzies,
chocby na rowerze, czy w gorach, moze odpale dzis/jutro dla testu runde na rowerze, watpie - abym to dal rade uslyszec,
zobaczymy. Odpalilem sobie test na sluchawkach podpietych do DAC'a i na prawie full'a.
Po pierwszym odsluchu, na szybko, wydawalo mi sie, ze jest zupelnie czysto ale przy kolejnych jest taki,
dla mnie - bardzo nieznaczny - niuansik. Jest to zdecydowanie inny bo mniejszy, niejednoznaczny wrecz na poczatku, dzwiek.
Ocencie sami.
Mocno in plus byly gadzety dodane przez zaloge freeway'a. W sumie, czesciowo chyba przez pomylke, az 3 baterie dostalem.
1, jak wspomnialem, byla w urzadzeniu, zapomnieli pewnie wyjac, jedna fabrycznie zapakowana a druga zapakowana ale juz niefabrycznie. Do tego calkiem fajne mocowanie Flex Clamp.
Reasumujac, oczywiscie bede obserwowal czy nie ma progresu w wiroplatem, ale jesli takowego nie bedzie - dla mnie jest git
i nie bede juz reklamowac z tego powodu swojego Silvera.
Tyle na ta chwile.
Napisano 22 kwiecień 2015 - 22:47
Dla testu na rower wskoczylem i w sumie powyzsze sie potwierdza. Podczas jazdy zarowno fragmentem lesnym - bardziej cichym, czy droga z samochodami,
nie slysze wiroplata. Ja daje spokoj zatem, chyba, ze odpukac cos sie zmieni w tej kwestii.
Na pewno sie odezwa, zakladam, ze maja w pyte reklamacji do obsluzenia. Oczywiscie warto od czasu do czasu przypomniec sie.
Ja czekalem 2 tygodnie tym razem.
Napisano 27 kwiecień 2015 - 12:27
Kamera wróciła dziś do mnie.
Trochę zdziwiło mnie pismo, że reklamacja dotyczyła hero 3+ black i w związku z tym iż nie jest już produkowana to została wymieniona na hero 4 silver. Dziwne...
Tu macie na szybko nagrany dźwięk. Kamera w obudowie, WiFi włączone.
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →