jest turkot, u dgim zdecydowanie ciszej!
Zakłócenia dźwiękowe na Hero 4 Black podczas WIFI
Rozpoczęty przez maly_zg , 11 mar 2015 11:44
WIFI zakłócenia dźwięk#228
Napisano 27 kwiecień 2015 - 21:35
Hm, po odpaleniu ostatniego pliku @Poczwar, na sluchawkach na full'a, na glosnikach juz nie mam teraz mozliwosci - moze jakis niuans jest ale zeby to bylo wyrazne... - szczerze, dla mnie nie. Jakos znacznie ciszej wszystko jest jakby, moze to moje subiektywne odczucie ale powaznie nie slysze tego z czym mielismy do czynienia w poprzednich egzemplarzach. W nowych partiach jest zdecydowanie temat poprawiony choc ja osobiscie slysze niuansik w moim. miet55 - ja nawet nie wiem czy nie slysze wiecej u siebie niz u @Poczwar.
Napisano 27 kwiecień 2015 - 22:49
Ale co nie ? Naprawde nic nie slyszysz u mnie ? W moim dzwiek jest jakby nizszy, nie powiedzialbym, ze u mnie jest ideal na tle drugiego pliku.
Ostatnio robilem audiometrie i u lekarza i aplikacja, choc sluchu idealnego nie mam to jednak zle tez nie jest.
Moze inaczej postrzegamy rozne zakresy tonalne.
Napisano 02 maj 2015 - 11:59
Kolejna rundę nagrałem na rowerze w nocy, przy okazji użyłem 1x mocowania na klacie, i zadowolony jestem z efektów, zarówno jakości materiału, spodziewałem się większej ilości szumu, jak i zadowalającego braku wiropata, na ulicy, nawet bez samochodów, nie ma szans czegokolwiek tu dostrzec, co cieszy, jak i kończąc za długie zdanie, mocowania. Fajne jest to, że nawet opierając się na kierownicy widać zarówno to co pode mną jak i przede mną, kąty robią swoje. Czaje się od tygodnia aby nagrać materiał na basenie, ale od tygodnia wybrać się o dobrej porze, bo potrzebuje wolny tor, nie mogę. Jak u Was, po kolejnej odsylce, w porządku?
- miet55 przyznał pochwałę
Napisano 03 maj 2015 - 13:00
W czwartek stalem sie posiadaczem 4ki Silver. Zakup w X-Com. Jest problem z 'helikopterkiem' ale wylacznie przy wlaczonym wifi. Nie wiem co robic. Odeslac jako niesprawna czy poczekac kilka miesiecy z naprawa ? Obawiam sie, ze wymiana na nowa teraz na 99% skonczy sie tym, ze wymienie siekierke na kijek. Nie wiem jak dziala gwarancja na kamerki kupowane w X-Com. Ma ktos z was jakies doswiadczenia ? Przy wylaczonym WiFi nie ma tego burkotania. Wydaje mi sie jednak, ze troszke szumi. To znaczy przy kreceniu podczas ciszy nie jest tak idealnie cicho.
Napisano 03 maj 2015 - 16:05
Przeczytałeś choć parę postów z tego tematu ???
Przywitaj się w odpowiednim temacie bo zaraz Cie jakiś moderator dopadnie .
Przeczytalem wszystkie wpisy bez wyjatku. Tylko 99% z nich dotyczy zakupu chyba u glownego dystrybutora. Ja kupilem w X-Com i dlatego tylko zadalem pytanie.
Przepraszam, ze wszedlem bez pukania
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →