Zakłócenia dźwiękowe na Hero 4 Black podczas WIFI
Rozpoczęty przez maly_zg , 11 mar 2015 11:44
WIFI zakłócenia dźwięk#269
Napisano 22 maj 2015 - 08:55
Ja nie mogłem sobie pozwolić na czekanie i zabawę z wysyłkami bo była i jest mi potrzebna cały czas kamera. Problem pośrednio rozwiązałem dokupując zewnętrzny mikrofon wtykany w gniazdo mini USB kamery. Wtedy zakłóceń nie ma w ogóle, a sam dźwięk jest o wiele lepszy niż w przypadku wbudowanego mikrofonu. Niestety te rozwiązanie nie umożliwia korzystanie z obudowy (ale tutaj zazwyczaj i tak nie słychać dźwięków z zewnątrz poza ogólnym dudnieniem więc dla mnie rozwiązanie cześciowe bo częsciowe, ale zadowalające ).
Napisano 23 maj 2015 - 22:56
Wielka kupa! Wczoraj od Freeway otrzymałem kamerę wraz z pismem następującej treści:
Dźwięk w kamerze podczas włączonego WiFi jest praktycznie nie do usłyszenia na słuchawkach. Producent poinformował, ze jest to możliwe. Jeśli nadal nie będzie Pan usatysfakcjonowany działaniem kamery producent prosi o kontakt bezpośrednio z nim przez formularz na stronie.
Kamera była sprawdzana o czy zapewniano mnie telefonicznie. Turkot mniejszy ale występuje, Czyli jak dla mnie kamera nie nadaje się współpracy z Wi-Fi!!!
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →