No i elegancko Fani nocnych zdjęć ( jak ja ) mają teraz ładny zaciesz Ja planuję za niedługo jakiś nocny TimeLapse
Dłuższa ekspozycja w Hero3+ #autoexec.ash
Rozpoczęty przez Krzysiek976 , 28 mar 2015 21:03
Napisano 31 marzec 2015 - 07:11
A ja mam takie pytanie, bo widzę, że istnieją różne modyfikacje, ale w każdym plik nazywa się autoexec.ash Czy ten plik wgrywa te zmiany na stałe do softu czy w zależności od tego co potrzebujemy to taki autoexec wrzucamy na kartę i istnieje on tak długo jak plik znajduje się na karcie?
PS. Pytam bo widzę, że do modelu HERO też kilka zmian
Subskrybuj mój kanał
Napisano 31 marzec 2015 - 08:07
Rozumiem ze do kazdej wartosci czasu naswietlania ma byc osobny plik. Edit: W sumie to uciążliwe wgrywanie plikow z roznymi wartosciami bo czasem wystarczy czas naswietlania 1/3, 3/4 sekundy a czasem 5,6 czy 8 sekund. Dochodzi jeszcze wartość parametru Iso. Fotka fotką ale to nie takie proste
Napisano 31 marzec 2015 - 20:57
Znalazłem mod dla wersji HERO
Wpisuję wartości za podane litery, wrzucam plik na kartę, odpalam, jest fotka, ale po sprawdzeniu nie ma ona tkaich wartości jakie ustawiłem pomimo tego, że widzę iż kamerka uruchamia się inaczej niż jak zwykle po kliknięciu power.
Subskrybuj mój kanał
Napisano 31 marzec 2015 - 21:14
Mówcie co chcecie, ale jak mi mają tacy geniusze wyrastać podczas siedzenia w domu to niech siedzą. Chłopak dał mi powód do szczęścia, że ponad pół roku temu wybrałem GoPro zamiast innych alternatyw.
- marzyłem o blokowaniu ekspozycji podczas nagrywania - proszę bardzo
- zdjęcia z długim czasem naświetlania - czemu nie?
- usunięcie efektu fisheye podczas nagrywania teraz możliwe
- RAW'y z GoPro
i wiele innych...
// zapraszam do dzialu o postprodukcji (Graivite edits), zaraz wkleję link do nowego filmiku. Zależy mi na Waszych opiniach.