hmm. podeślij mi na pw jakiś film zobaczę jak u mnie to będzie chodziło
edit. zobacz jeszcze takie coś. options -> preferences -> video -> GPU acceleration czy tam masz zaznaczoną kartę graficzną czy masz off albo intelowską
hmm. podeślij mi na pw jakiś film zobaczę jak u mnie to będzie chodziło
edit. zobacz jeszcze takie coś. options -> preferences -> video -> GPU acceleration czy tam masz zaznaczoną kartę graficzną czy masz off albo intelowską
Jak ma Ci to podesłać? Już normalnie nie mam siły, żeby się z tym męczyć. Chciałam się nauczyć, a jednak te 120 klatek mnie przerosło.
Edit: ej kurczę nagrałam coś dla porównania z 60 klatkami i też jest to samo. Mniej zacina ale też nie jest to super, tak żeby się dało obrabiać. Ręce opadają.
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro HERO4 Session →
Kasowanie hasła Wi-Fi gopro sessionNapisany przez b@vid , 01 mar 2017 reset, kasowaine, hasła, WiFi i 4 więcej |
|
|
|||
Oprogramowanie do kamer oraz edycji video → Aplikacje na komputer → Sony Vegas →
Efekt ruchu kameryNapisany przez hiuston007 , 01 lut 2017 Sony vegas, Ruch kamery |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro HERO4 Session →
Go Pro 4 session Wiatr!Napisany przez Naxel , 20 lis 2016 Go pro, Kamera, Wiatr, Pop filtr i 4 więcej |
|
|
|||
Oprogramowanie do kamer oraz edycji video → Aplikacje na komputer → Sony Vegas →
Podgląd - problemNapisany przez likek , 27 mar 2016 sony vegas, podgląd, kolory |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero4 →
Pomocy z moim GoPro Hero 4 Black - low light problemNapisany przez damiozii , 14 lut 2016 ustawienia low light, Go Pro i 2 więcej |
Gorący |
|
|