monopod
Rozpoczęty przez leeon1981 , 04 sie 2013 16:59
Napisano 10 wrzesień 2013 - 06:17
Polecam reach najlepszy monopol jak trzymałem w ręku. Wcześniej użytkowałem xsories, który jest beznadziejny.
Pływałem w morzu z dużym zasoleniem i żadnych efektów pracy soli na monopodzie nie zauważyłem. Stabilny uchwyt i do tego długość sprawia że można objąć jeszcze więcej
Wysyłane z mojego HTC One dual sim za pomocą Tapatalk 2
Pływałem w morzu z dużym zasoleniem i żadnych efektów pracy soli na monopodzie nie zauważyłem. Stabilny uchwyt i do tego długość sprawia że można objąć jeszcze więcej
Wysyłane z mojego HTC One dual sim za pomocą Tapatalk 2
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 15 grudzień 2013 - 09:17
Mam w domu świetny monopod Benro - solidny, masywny ale on jest do lustrzanki i trzeba by go zmodyfikować adapterem na mocowanie GoPro. Ale nie do końca jest to rozwiązanie bo taki adapter może się przecież odkręcić, przekręcić itd. Lepiej by było mocowanie już zmodyfikowane. Ten monopod Pov też przykół moją uwagę.
A widzieliście przeżroczysty GoPole? Minus - nie skłąda się chyba.
Napisano 30 grudzień 2013 - 08:53
SP POV POLE vs GoPole Reach - SP 36 mały po złożeniu, stabilny i solidny nie unosi się na wodzie ,po moich testach na słonych wodach nic mu się nie dzieje , GoPole aż 44cm po złożeniu dla mnie to dużo na plus to że unosi się na wodzie z tego co wiem solidny i stabilny . Oba monopody zbliżone cenowo , Ja wybrałem SP pov i polecam
Napisano 30 grudzień 2013 - 18:21
A ja wybrałem GoPole Reach i mogę z czystym sumieniem polecić.
Sprzedawca się spisał (link do aukcji kilka postów wyżej) i przed świętami dotarło.
Może faktycznie te 44cm po złożeniu jest jakby jego małym minusem o czym Mati wspomina, jednak mi póki co, to nie przeszkadza.
Napisano 01 styczeń 2014 - 12:26
Jeśli chodzi o ten monopod za 60 zl z tej aukcji :
to postaram się jutro lub w piątek podjechać do nich i zobaczyć jak to wyglada jakościowo bo akurat blisko mam do nich
a i widzę że mają różne akcesoria w dość normalnych cenach więc nie wróce z pustymi rękoma.
Napisano 01 styczeń 2014 - 14:31
Z ciekawości napisałem do tego Pana :
Witam jestem zainteresowany przedmiotem z Waszych aukcji Uchwyt regulowany 25-70cm do GoPro HERO 1 2 3 HD ! (3791513513) i teraz moje pytanie, jak faktycznie wygląda sprzedawany przedmiot, skąd moje pytanie ? Ponieważ aukcja posiada kilka zdjęć sprzedawanego przedmiotu, który różni się od siebie na co drugi zdjęciu. proszę o informację w tej sprawie pozdrawiam i czekam na informację Dariusxxx xxxxx twxxxxxx 607 xx xx xx [email protected]
Poczekamy, zobaczymy co odpisze
GoPro Hero 3+ Black + Battery BacPac + SanDisk Extreme 32GB
Napisano 01 styczeń 2014 - 17:06
LeoDogg czy mógłbyś wskazać coś podobnego na allegro, lub wrzucić zdjęcie jak mniej więcej wygląda to co posiadasz ? Jestem na etapie kompletowania dalej sprzętu, a nie koniecznie chcę inwestować w akcesoria, za nie wiadomo ile baksów.
GoPro Hero 3+ Black + Battery BacPac + SanDisk Extreme 32GB