Ja zakupiłem SAMSUNG EVO 64 gb sdhx 48MB/s i kamera ma problemy nagrywa około 30 minut i wyskakuje blad ze "SD card Error" najgorsze jest to ze zapodzialem gdzies paragon od karty i nie moge teraz zwrocic, zas sandisk sdhc 8 gb elegancko smiga nic sie nie zacina i nie ma problemu zastanawiam sie czy to wina karty czy moze gopro4 silver
GoPro 4 Black jaka karta pamięci?
Rozpoczęty przez bom109 , 14 lis 2014 21:53
Napisano 13 styczeń 2015 - 19:12
mistrzCK zrobilem tak jak mówisz i dalej nic to samo, zakupilem dwie najtansze 16gb karty od intenso i sandisc karty działaja i nagrywają prawidłowo
wydaje mi się ze albo trafiłem na podróbkę Samsung Evo albo sś uszkodzone, chyba ze Hero 4 nie daje rady pociagnąć
bym zapomniał te zwykle karty to SDHC 8gb, 16gb czy 2gb
zaś 64 to SDXC moze w tym jest problem
Napisano 18 styczeń 2015 - 12:22
Gohero.pl mają w ofercie za 300 pln narazie niedostępna ale wysłałem maila z zapytaniem kiedy będą
trochę powęszyłem i wpadła mi w oko następująca karta :
porównywalna do sandisk etreme pro a cena polowe mniejsza, czy ktoś może ma takie cudo i może się wypowiedzieć ????????
Użytkownik jacqu1916 edytował ten post 30 styczeń 2015 - 14:51
Napisano 02 luty 2015 - 09:30
Gohero.pl mają w ofercie za 300 pln narazie niedostępna ale wysłałem maila z zapytaniem kiedy będą
trochę powęszyłem i wpadła mi w oko następująca karta :
porównywalna do sandisk etreme pro a cena polowe mniejsza, czy ktoś może ma takie cudo i może się wypowiedzieć ????????
Właśnie się do niej przymierzam tzn zamówiłem bo mi adata 32gb padła, a czytam troszkę, że te adaty poprostu tak mają, niczym znajdę paragon to przyjdzie ta 64 ;]
ps. Cena jest zaj***ta jak do tego co opisują w parametrach!
powolutku się ziemniaczki gotują...
Napisano 03 luty 2015 - 15:01
Jeżeli nie będziesz używał 4K i 1080p 120fps powinna starczyć. Ale z doświadczenia wiem, że nie warto oszczędzać na tych kartach
Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
- jacqu1916 lubi to
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!