GoPro 4 Black jaka karta pamięci?
Rozpoczęty przez bom109 , 14 lis 2014 21:53
Napisano 05 luty 2015 - 12:00
1440 nawet da radę, ale przy 2.7 i wyżej dość! Jak wyżej napisali tak i ja się podpiszę, dokładam troszeczkę i mam za 209zł, kilka postów wyżej jest link, za kilka h zrobię testy i wkleje.
Ja się zastanawiam nad tą. Nada się do Silver i Black 4?
powolutku się ziemniaczki gotują...
Napisano 05 luty 2015 - 12:06
http://kamerypov.pl/...do-hero4-black/
idealna za dobrą cenę !!!!!!!!!!!!!1
czytać posty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak się sprawuje ?
idealna za dobrą cenę !!!!!!!!!!!!!1
czytać posty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1440 nawet da radę, ale przy 2.7 i wyżej dość! Jak wyżej napisali tak i ja się podpiszę, dokładam troszeczkę i mam za 209zł, kilka postów wyżej jest link, za kilka h zrobię testy i wkleje.
jak się sprawuje ?
Napisano 06 luty 2015 - 18:31
jacqu1916 kolejny raz dublujesz. Nie umiesz edytować ? to się zapytaj jak to robić. Nie piszemy kolejnych wiadomości pod już istniejącymi wypowiedziami swoimi.
Co do karty, sam posiadam takie dwie i bardzo dobry produkt za przystępną ceną. Bez problemu działa 2,4k
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 06 luty 2015 - 18:39
Jeśli masz uwagi do forum lub osób pisz PW do moderatora lub administratora.
Przed moją wypowiedzią jest Twoja połączona z dwóch oddzielnych, które połączyłem kilka minut temu.
Pozdrawiam
Sebastian
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 06 luty 2015 - 18:44
Jeśli chcesz porozmawiać wskazałem Ci do kogo masz się kierować. Ten temat nie służy do tego abyśmy prowadzili rozmowę na ten temat.
Kolejne wypowiedzi nie w temacie będę przenosił do kosza.
Pozdrawiam
Sebastian
Napisano 12 luty 2015 - 11:33
Wracając do czytajcie a więc
Samsung Pro microSDXC 64GB dostępnej tu
delikatnie jakby skakał obraz przy 4k, co np adata moja poprzednia nie miała problemu, zmniejszam na 2,7 i jest już płynnie - czyli tu jest granica tej karty. Na dniach zrobię testy programami i wrzucę temat z linkiem tutaj. Dobra cena lecz specyfikacja karty jest nie dokładna lub specjalnie błędna.
powolutku się ziemniaczki gotują...
Napisano 15 luty 2015 - 22:24
Kto ci to powiedział ? Wróżka ?
W pewnej części to karta, ale jeśli to noname klasy 4
Te kamery po prostu cholernie się grzeją...
Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
W pewnej części to karta, ale jeśli to noname klasy 4
Te kamery po prostu cholernie się grzeją...
Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Pozdrawiam,