DRODZY PRZYJACIELE,
Witajcie, piszę do Was w nieco smutnym nastroju. Jestem ze swoją połówkę na pierwszych wakacjach zimowych i mamy problem. Jakiś czas temu wygrałem kamerkę Go Pro Silver Edition 3 w konkursie.
Chciałem ją wykorzystać na tym wyjeździe co by ponagrywać jakieś łamiące nogi i serca niewiast filmiki ze zjazdów, I TU DUPA.
2 dzień wyjazdu, podłączam kamerkę do kompa, zgrywam co już nagrane, odłączam, ustawienia, format karty pamięci (Toshiba 64 GB) żeby było miejsce no i KLOPS.... od tego momentu kamerka wyświetla komunikat SD ERROR. Nie daje nic ponowne formatowanie. Internet trochę milczy jeśli chodzi o KONKRETNIE taki problem.
Sam osobiście jestem laikiem więc zwracam się z prośbą do Was, czy ktoś pomoże rozwiązać problem? Czas gra rolę, bardzo bym chciał przed wyjazdem to ogarnąć żeby cokolwiek nagrać, bo jedyne co mamy to kilka filmików z pociągu. STAWIAM PIWO JAK KTOŚ POMOŻE (Mówię śmiertelnie poważnie)!!!
Napisano 15 luty 2015 - 23:41
Napisano 16 luty 2015 - 09:03
Korzystasz z adaptera ? Jeśli tak, po lewej jego stronie (patrząc od góry)
Jest taka mała przesuwana cześć, sprawdź, czy jest ustawiona do góry. Może to przez to.
Mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś
Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Jest taka mała przesuwana cześć, sprawdź, czy jest ustawiona do góry. Może to przez to.
Mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś
Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 19 luty 2015 - 11:58
nie chce cię martwić ale też kiedyś kupiłem toshibę 64 GB i musiałem ją zwrócić miała ten sam problem co ty. Nie pomagało formatowanie w kamerce.
Na początku ją sformatowałem po włożeniu do kamerki i udało się nagrać parę filmów a po jakimś czasie pojawił się błąd SD erorr przez pewien czas pomagało formatowanie w windows ale po włożeniu do kamery było ciągle to samo, w końcu przestało ją wykrywać w windowsie i w kamerce ciągle było NoSD. Spróbuj jeszcze sformatować ją przez smartfona też mi sie udało raz tak zrobić. Niestety karta poszła do zwrotu do sklepu gdzie stwierdzili jej wadliwość wymieniłem na Sandiska extreeme 64 i problem zniknął.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: sd error, format, go pro 3 silver, błąd karty, karta micro sd, go pro
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro HERO4 Session →
Kasowanie hasła Wi-Fi gopro sessionNapisany przez b@vid , 01 mar 2017 reset, kasowaine, hasła, WiFi i 4 więcej |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro HERO4 Session →
Go Pro 4 session Wiatr!Napisany przez Naxel , 20 lis 2016 Go pro, Kamera, Wiatr, Pop filtr i 4 więcej |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero4 →
Pomocy z moim GoPro Hero 4 Black - low light problemNapisany przez damiozii , 14 lut 2016 ustawienia low light, Go Pro i 2 więcej |
Gorący |
|
|
||
Oprogramowanie do kamer oraz edycji video → Aplikacje na komputer → Sony Vegas →
Sony Vegas a 120 klatek Go Pro 4 BlackNapisany przez Wiewióra , 13 paź 2015 sony vegas, go pro, black
|
Gorący |
|
|
||
Akcesoria peryferyjne → Karty pamięci →
Czy częste formatowanie karty SD szkodzi jej ?Napisany przez bartix1990 , 31 sty 2015 gopro, hero, 2014, karta sd i 1 więcej |
Gorący |
|
|