Siemka, Czytając wczoraj ten post pomyślałem że muszę sprawdzić swoja kamerę( GoPro 4 Black). Po nagraniu 6 filmów z włączonym wi-fi słychać u mnie opisywane przez was zakłócenia .Kamera była kupowana w Saturnie więc podlega naszemu Freeway. Sprawdzałem na słuchawkach i bez ,w sumie na słuchawkach słychać to wyraźniej. Pytanie brzmi co robić ?. jakie są rokowania dla takiej kamery?.
Zakłócenia dźwiękowe na Hero 4 Black podczas WIFI
Rozpoczęty przez maly_zg , 11 mar 2015 11:44
WIFI zakłócenia dźwięk#326
Napisano 19 czerwiec 2015 - 18:21
Czytasz nie uważnie, zmieni się to że gwarancja idzie od nowa, no i co poniektórzy dostali fajne gadgety
Ja dostałem śrubki hitorque plus 3 oryginalne baterie, za 3 wymiany
Koledzy dostali np jaw flexa i baterie i oczywiście niesprawną kamerę
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Ja dostałem śrubki hitorque plus 3 oryginalne baterie, za 3 wymiany
Koledzy dostali np jaw flexa i baterie i oczywiście niesprawną kamerę
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Napisano 29 czerwiec 2015 - 10:28
Mam inny problem z 4 silver, padło kilka pixeli na matrycy.
W zwiazku z tym zlozylem w feeway reklamacje w piątek z samego ranka dostalem info ze mam czekać na email, do dzis cisza. Czy jest jakiś telefon do firmy?
W sumie mam 100 kilometrów mógłbym sam dowieść kamerkę, a tak to nie wiem co mam robić.
Czy tak to na.stałe ma.ta firma że dużym opóźnieniem odpisuje?
W zwiazku z tym zlozylem w feeway reklamacje w piątek z samego ranka dostalem info ze mam czekać na email, do dzis cisza. Czy jest jakiś telefon do firmy?
W sumie mam 100 kilometrów mógłbym sam dowieść kamerkę, a tak to nie wiem co mam robić.
Czy tak to na.stałe ma.ta firma że dużym opóźnieniem odpisuje?
Napisano 29 czerwiec 2015 - 10:59
Rozumiem że nr telefonu brak.
Mógłbym oddać na gwarancji do euro agd ale tam całość trzeba oddać tzn zawartość fabryczna a do freeway z tego co wyczytałem na forum wysylamy bez akumulatora i wsamej obudowie .
Pozatym poprzezr sklep euro agd pewnie czas zdecydowanie się wydłuży.
Mógłbym oddać na gwarancji do euro agd ale tam całość trzeba oddać tzn zawartość fabryczna a do freeway z tego co wyczytałem na forum wysylamy bez akumulatora i wsamej obudowie .
Pozatym poprzezr sklep euro agd pewnie czas zdecydowanie się wydłuży.
Napisano 08 lipiec 2015 - 09:09
Zapewne kwestia człowieka. Nie wiem czy sprzedawca zgodzi się na otwarcie fabrycznie zaparkowanego produktu i kilka czynności, składające się na test, jeśli tak - to wkladaj kartę, obudowę, nagraj dla jasności ze 30-60s materiału i zagraj gdzieś. WiFi On/Off (bo u mnie to już później nie miało znaczenia). Będziesz miał jasność.
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →