Ja ładuję
GoPro - ładowanie bateri
Rozpoczęty przez Gość , 10 maj 2013 08:14
Napisano 12 grudzień 2014 - 19:00
No to mam pytanie związane i z tym tematem.
Leci do mnie GoPro Dual Charger wraz z dodatkową baterią.
Normalnie bateria potrzebuje 5v 1A. A jak ma się to do tej ładowarki?
Planuje kupić jeszcze jakiś adapter sieciowy coby pod gniazdko sieciowe mógł to podłączyć. I mam patrzeć teraz 1A czy 2A?
Mógłby ktoś zarzucić linkiem do jakiegoś dobrego adaptera? Tak mniej więcej do 40zł
Albo niech ktoś powie jakie parametry pod tą ładowarkę są potrzebne to już sobie coś bym wyszperał
Napisano 11 lipiec 2015 - 11:53
Używa ktoś tego wynalazku w GoPro H4 Black? Można tego bezpiecznie używać ?
Mam też pytanie odnośnie ładowarki sieciowej, czy mogę podpinać kamerkę pod ładowarkę od Samsunga Galaxy S4, 5V i 2.0A, mam też w domu ładowarkę do iPada 5,2 V i 2,4A. Czy mogę ich bezpiecznie używać z GoPro ?
Napisano 29 lipiec 2015 - 07:38
Najtańsza z allegro powinna być ok (jak sobie poprzeglądasz aukcje to zobaczysz, że one się praktycznie od siebie nie różnią). Czasami w dobrej cenie można znaleźć pakiet od Newell - ładowarka i 2 baterie. A jeśli wolisz ciut poczekać to tak jak kolega wyżej napisał szukaj na dx.
- r00baczek lubi to
Napisano 29 lipiec 2015 - 07:43
Do mnie paczki idą ok 10 dni, więc tragedii nie ma, ale z bateriami może być różnie, co nie zmienia faktu że chińczyk to najlepsza opcja, wszystkie tego typu ładowarki i baterie, te z linku, to chinczyki sprzedawanie z odpowiednią marżą, ot co
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
- r00baczek lubi to